Over ons

Welkom bij Broekhuis Interieur!

Als u op zoek bent naar tijdloze, eigentijdse, ambachtelijke, kwalitatieve en hoogwaardige meubelen dan bent u bij Broekhuis Interieur aan het juiste adres. Broekhuis Interieur werd opgericht in 1933. Sinds die tijd zijn wij een speciaalzaak, welke sterk gericht is op het tijdloze klassieke interieur. Smaak, kwaliteit en een persoonsgerichte dienstverlening vormen onze basis, met als doelstelling een geslaagd interieur. Comfortabele zitgroepen en compleet ingerichte woonkamers met decoratie en verlichting worden op sfeervolle wijze in onze zaak gepresenteerd. Een niet onbelangrijk deel van het assortiment vormt de met veel zorg samengestelde collectie woningtextiel.

Collectie

Uw interieur bent u zelf. Uw interieur is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid, uw hobby’s, de manier waarop u denkt, doet en leeft. Daarom nemen wij graag de tijd voor een goed gesprek. Veelal wordt dit ook gekoppeld aan een bezoek bij u thuis. Onze mensen zoeken graag met u naar goede oplossingen voor uw vragen of problemen op interieurgebied. Bij het samenstellen van onze zit- en houten meubelen hebben wij dan ook getracht tegemoet te komen aan de vele wensen die er op dit gebied zijn.

Op deze website kunt u inzicht verkrijgen in ons assortiment van klassieke en eigentijdse meubelen. In onze blog artikelen leest u alles over interieur en sfeer. Wij wensen u veel plezier op onze website en hopen u spoedig te mogen ontvangen in onze sfeervolle winkel.